Terug
naar:

banner-breed

Het Jubileumcongres

Welkom bij het Jubileumcongres! Maak deel uit van een inspirerende dag waar we de cruciale rol van de kringloop als circulaire koploper en sociale werkgever centraal stellen. Ontdek wat er nodig is om de kringloopsector zijn innovatieve rol te laten vervullen en leer hoe we in de samenleving van de toekomst op alle fronten waarde blijven toevoegen.

Waarom u dit niet mag missen:

 • Verken de Toekomst: Wat zijn de essentiële stappen om de kringloopsector te laten floreren in een circulaire en sociale economie?
 • Maak Impact: Hoe geven we meer spullen een tweede leven en kunnen we kansen bieden aan de één miljoen mensen die nu nog langs de kant staan?
 • Blijf verbinden: Hoe slaan we effectief bruggen tussen de circulaire en sociale economie?

Het belooft een dag met veel hoogtepunten te worden:

 • Experts aan het woord: Luister naar invloedrijke sprekers die tijdens het plenaire programma hun visie en expertise met u delen;
 • Voor ieder wat wils: Laat u inspireren door succesvolle voorbeelden en innovatieve ideeën tijdens twee rondes vol met deelsessies;
 • Netwerk en ontmoet: Breid uw netwerk uit tijdens onze feestelijke borrel en maak nieuwe connecties met beleidsmakers, ondernemers en andere professionals.

 

Plenair programma en deelsessies

Ons plenaire programma biedt inspirerende bijdragen van toonaangevende sprekers:

 • Tamara van Ark (oud-minister en staatssecretaris) benadrukt het belang van werk vanuit haar brede ervaring in het sociale domein;
 • Annemarie Rakhorst (voorzitter transitieteam consumptiegoederen) deelt inzichten over sociale en circulaire doelstellingen en hoe die te verbinden;
 • Steven van Eijck (speciaal regeringsvertegenwoordiger circulaire economie) presenteert zijn visie op de circulaire economie.

Na een uitgebreide lunch kunt u kiezen uit verschillende inspirerende deelsessies om uw middagprogramma mee te vullen:

 • Ontdek de financiële prikkels die nodig zijn voor een sociale circulaire economie;
 • Leer welke samenwerkingen zorgen voor een circulaire stroomversnelling, zowel nationaal als Europees;
 • Ontdek het geheim van succesvolle sociale werkgevers die mensen weten te binden en boeien.

 

Internationale context

We organiseren het congres in samenwerking met RREUSE, de Europese koepel van vergelijkbare organisaties die actief zijn in andere EU-landen. Maak gebruik van de kans om over de grenzen heen te kijken, want daar is ontzettend veel te leren. Onze Europese partners delen hun waardevolle kennis en ervaring met u. Er zijn deelsessies met bijdragen uit verschillende andere lidstaten, waarvan een aantal met Engels als voertaal (daarover meer bij de Deelsessies).

ENG For international, non-native Dutch speaking visitors, there will be NL-ENG translation available during the plenary sections on October 15. There are English spoken subsessions available during both rounds. Additionally, two more subsessions will be translated, more info on which ones will follow soon.

* On 16 October the conference continues with further forward-looking sessions that are reserved for BKN and RREUSE members.

 

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van en vooruit te blikken op de toekomst van de kringloopsector. Schrijf u vandaag nog in en zorg dat u erbij bent op het Jubileumcongres!

 

 

 
 
rreuse-logo-2024 2

Hoofdsponsoren

 Dit congres is mede mogelijk gemaakt door:

 

pzh-logo-staand-672x504-rgb-1-0
 
en-co-fundedvertical-rgb-pos
 

Co-funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Commission. Neither the European Union nor the European Commission can be held responsible for them.

Contact

ofni.[antispam].@kringloopnederland.nl

030 341 00 55

 

Locatie

Zuid Hollandplein 1

(Provinciehuis Zuid-Holland)

2596 AW Den Haag

 
 
en-co-fundedvertical-rgb-white-outline
 

Bereikbaarheid

  De parkeerruimte bij het provinciehuis is beperkt. U kunt uitwijken naar een parkeergarage in de buurt, zoals die onder het Malieveld.

  Het provinciehuis is bereikbaar per trein, bus en tram. Bekijk hiervoor de routeplanner. Vanaf het Centraal Station is het 17 minuten lopen.

 
 

©2023 Branchevereniging Kringloop Nederland

Contact

ofni.[antispam].@kringloopnederland.nl

030 341 00 55

 

Locatie

Zuid Hollandplein 1

(Provinciehuis Zuid-Holland)

2596 AW Den Haag

Bereikbaarheid

  De parkeerruimte bij het provinciehuis is beperkt. U kunt uitwijken naar een parkeergarage in de buurt, zoals die onder het Malieveld.

  Het provinciehuis is bereikbaar per trein, bus en tram. Bekijk hiervoor de routeplanner. Vanaf het Centraal Station is het 17 minuten lopen.